Etusivu / Suomikallio / BonCon Oy

Suomikallio / BonCon Oy

Aina aikansa kärjessä elävä Suomikallion peruukkiliike on toiminut Helsingissä jo vuodesta 1966 toimien mm. sellaisten maailmanmerkkien kuin Vidal Sassoon ja Revlon maahantuojana ja markkinoijana. Tänä päivänäkin Suomikallion valikoimaan kuuluvat merkit Henry Margu, Envy Wigs ja Revlon edustavat peruukkimarkkinoiden ehdotonta kärkeä. Suomikallion valikoiman kirkkaimpana tähtenä loistavat Suomikallio Uniikki-sarjan hiuslisäkkeet ja mittatilausperuukit.

Yrityksemme vahvan osaamisen taustalla on peruukkimestarimme Pekka Helynen , joka tunnetaan hiusalan suomalaisen  osaamisen vahvana uudistajana ja kehittäjänä. Hän on työskennellyt Helsingin Kaupunginteatterin peruukkimestarina, Tukholman Dramatiska Teaternissa, Suomen Kansallisteatterissa, sekä Savonlinnan Oopperajuhlien päänaamoitsijana ja peruukkimestarina. Helynen tunnetaan alansa huippuosaajana kaikkialla maassamme ja laajalti myös kansainvälisesti.

Pekka Helynen vastaa yhtiönsä BonCon Oy:n nimiin Suomikallion tunnetusta liiketoiminasta ja on asettanut näin koko osaamisensa kaikkien hiusalan huippuosaamista vaativien niin yksityishenkilöiden, terveydenhuollon-, kuin esittävän taiteenkin tahojen käyttöön.

Asiakaslupauksemme on olla nopea, laadukas ja luotettava.

Lämpimästi tervetuloa !

Laadukkaat Henry Margu, Envy Wigs ja Revlon, sekä Suomikallio-Uniikki mittatilaussarja ja peruukkituotteemme ovat myynnissä myös hiusalan asiantuntijoilla kautta maan – kysy lähin myyjäsi tai Uniikki-asiantuntijasi osoitteesta info@suomikallio.fi tai numerosta 09 694 3200.

Top