Etusivu / BonCon Oy / Suomikallio Nyt!

BonCon Oy / Suomikallio Nyt!

Suomikallion peruukkiliike toimi perustajiensa Anu Suomikallion ja Ann Strathin johdolla Helsingissä 46 vuotta toimien mm. sellaisten maailmanmerkkien kuin Vidal Sassoon ja Revlon maahantuojana ja markkinoijana. Pitkän uran ja vahvan osaamisen jatkumiselle oli haasteellista löytää jatkajaa. Yhteistyö Suomen Kansallisteatterin silloisen peruukkimestarin Pekka Helysen kanssa oli alkanut jo 1980-luvulla ja kun Pekka Helynen ilmoitti kiinnostuksensa liiketoiminnan jatkajaksi ei ollut enää epäselvää kuka tätä menestyksekästä liiketoimintaa tul jatkamaan.

Pekka Helynen on Suomen johtava peruukkialan asiantuntija , joka on uudistanut ja kehittänyt voimakkaasti alan suomalaista osaamista. Hän on työskennellyt Helsingin Kaupunginteatterin peruukkimestarina vuosina 1988-1994, Tukholman Dramatiska Teaternissa v 2001, Suomen Kansallisteatterissa 1995-2012, sekä Savonlinnan Oopperajuhlien päänaamoitsijana ja peruukkimestarina v:sta 2008 lähtien. Helynen tunnetaan alansa huippuosaajana kaikkialla maassamme ja laajalti myös kansainvälisesti.

Vuodesta 2012 lähtien Pekka Helynen on vastannut yhtiönsä BonCon Oy:n nimiin Suomikallion tunnetusta liiketoiminasta ja on asettanut näin koko osaamisensa kaikkien hiusalan huippuosaamista vaativien niin yksityishenkilöiden, terveydenhuollon-, kuin esittävän taiteenkin tahojen käyttöön.

Asiakaslupauksemme on olla nopea, laadukas ja luotettava.

Lämpimästi tervetuloa !

Laadukkaat Henry Margu, Envy Wigs ja Revlon, sekä Suomikallio-Uniikki mittatilaussarja ja peruukkituotteemme ovat myynnissä myös hiusalan asiantuntijoilla kautta maan – kysy lähin myyjäsi tai Uniikki-asiantuntijasi osoitteesta info@suomikallio.fi tai numerosta 09 694 3200.

Top