Etusivu / Peruukit ja Mittatilausperuukit / Naisten hiuslisäkkeet

Naisten hiuslisäkkeet

Suomikallio Uniikki-sarja on täydentynyt upealla sarjalla naisten hiuslisäkkeitä. Hiuslisäke on oikea ratkaisu silloin, kun kärsit harventuneista ja ohentuneista omista hiuksista tai osittaisesta hiustenlähdöstä. Useimmiten tuo hiustenlähtö on kiusallisinta päälaen alueella. Uniikki-lisäkkeet istuvat huomaamattomasti ja kepeästi, ja kun ne kammataan omien hiustesi sekaan ne täydentävät luonnollisella tavalla omia harvojakin hiuksia. Sarjan lisäkkeet Aila, Ametisti ja Rosie ovat nimenomaa päälaen lisäkkeitä kun taas Pernilla on 3/4-kokoisena verraton apu laaja-alaiseen hiusten harvenemiseen.

Uniikki-lisäkkeet kiinnitetään joko iholiimauksella tai helpommilla itsehoitoisilla kiinnityksillä, jotka ovat ihoteippi tai hiuslukot. Uniikki lisäkkeiden pohjarakenteet ovat modernisti ohuen ihojäljitelmän ja hengittävän monofilamentin yhdistelmiä. Useimpien mallien pohjaan voi muotoilla leikkaamalla, jolloin ne ovat täydellinen ratkaisu haastaviinkin tarpeisiin. Uniikit Aila ja Ametisti ovat tarvittaessa tilattavissa myös mittatilauksena omiin mittoihisi räätälöityinä.

Viimeisin täydennys lisäkevalikoimaamme ovat Envy Wigsin kevyet hiuslisäkkeet. Lisäkkeet on solmittu aidosta hiuksesta ohueen ja huomamattomaan pohjaan. Envyn lisäkkeiden kiinnitys tapahtuu vaivattomasti ”omatoimisilla” hiuslukoilla omiin hiuksiin. Uniikki- ja Envy-lisäkkeet, jotta elämäsi olisi luonnollisen helppoa!

Top