Etusivu / Peruukit ja Mittatilausperuukit / Pitkät hiusmallit / Uniikki Safiiri-mittatilausperuukki

Uniikki Safiiri-mittatilausperuukki

Mittatilaus-Safiiri on huippulaadukas, ilmava ja tyylikäs kampaus. Nyt myös valikoiduilta Uniikki-mittatilausasiantuntijoilta ympäri maan. Kysy lähin asiantuntijasi nrosta 09 6943200 tai s-postilla info@suomikallio.fi.

Upeasti istuva pohja, jonka otsalla ja niskassa silikoniosat, jotka ottavat ihoon kiinni. Peruukki pysyy näin turvallisesti päässä eikä kiinnitysteippejä useinkaan tarvita. Korvan takana istuva elastinen nauha – myös tylliosissa luiston estävä päällystys. Tämä mittatilaus-Uniikki on käsinsolmittu eurooppalaisesta hiuksesta.

Vaihtoehtoinasi vakiomallin 18 kaunista värisävyä ja saatavilla kahtena eri mittana n. 30 – 35 cm ja n. 35 – 45 cm. Vakiomallisen Uniikin toimitusaika on n. 2 vkoa.

Uniikki Safiiri on saatavissa myös omiin mittoihisi henkilökohtaisesti valmistettuna mittatilausperuukkina. Mittatilaus-Uniikkiin voit vapaasti valita hiuksen pituuden, värin ja kampauksen lisäksi mm. hiusten tiheyden, kasvusuunnan, sekä kiharuuden. Valittavanasi on eurooppalainen tai aasialainen hius tai keinokuitu.

Tilaa tai pyydä lisätietoja asiakaspalvelustamme 09 6943200!

Saatavilla olevat värit:

Uniikki Safiiri-mittatilausperuukki
Top