Etusivu / Peruukit ja Mittatilausperuukit / Pitkät hiusmallit / Uniikki Topaasi-mittatilausperuukki

Uniikki Topaasi-mittatilausperuukki

Huippulaadukas, ilmava ja tyylikäs kampaus, jonka otsalla on huomaamaton häivytysreuna. Kysy lähin Uniikki-asiantuntijasi nrosta 09 6943200 tai s-postilla info@suomikallio.fi

Upeasti istuva pohja, jonka muodostavat ohut ja joustava ihojäljitelmä ja Monofilament. Peruukki pysyy näin turvallisesti päässä eikä kiinnitysteippejä useinkaan tarvita – toki niitä voit halutessasi käyttää. Uniikki Topaasi on 100 % käsinsolmittu käsitellystä indo-hiuksesta. Topaasin pohjarakenne on erityisesti suunniteltu hiuksettomalle tai lähes hiuksettomalle käyttäjälle.

Vaihtoehtoinasi vakiomallin 20 kaunista värisävyä. Topaasin hiuksen pituus on n. 25 cm. Vakiomallisen Topaasin toimitusaika on n. 2 vkoa.

Uniikki Topaasi on saatavissa myös omiin mittoihisi henkilökohtaisesti valmistettuna. Mittatilaus-Uniikin toimitusaika on 10 – 12 vkoa. Mittatilaus Uniikkiin voit valita hiuksen pituuden, värin ja kampauksen lisäksi mm. hiusten tiheyden, kasvusuunnan, sekä kiharuuden.Valittavanasi on eurooppalainen tai aasialainen hius tai keinokuitu.

Tilaa tai pyydä lisätietoja asiakaspalvelustamme!

Saatavilla olevat värit:

Uniikki Topaasi-mittatilausperuukki
Top