Etusivu / Tervetuloa peruukkiliike Suomikallioon!

Tervetuloa peruukkiliike Suomikallioon!

Tule ajanmukaisiin tiloihimme (Helsingin Pikku-Huopalahti Paimionkuja 3) ja tutustumaan laajoihin peruukkimallistoihimme ja sovittamaan peruukkeja.

Tiedon lähimmästä jälleenmyyjästäsi voit kysyä numerosta 09 694 32 00 tai sähköpostilla osoitteesta info@suomikallio.fi.

Myymälässämme kunnioitamme yksityisyyttä, joten sovitukseen on hyvä varata aika etukäteen. Tällöin voit peruukkimestarimme avustuksella tutustua tuotteisiin ja itsellesi sopivimpaan vaihtoehtoon rauhassa. Oman aikasi varaat vaivattomasti ilman, että olet sidottu kellonaikaan sivustomme päävalikkoon sijoitetun Ajanvarauksen kautta tai arkisin klo 9:00 – 16:30 numerosta 09 694 32 00.

Meille on helppo tulla, Suomikallion peruukkiliike sijaitsee Helsingin ydinkeskustan tuntumassa hyvien liikenneyhteyksien päässä rauhallisessa Pikku-Huopalahdessa.

Meille pääset kätevimmin raitiovaunulla 10, jonka Ruskeasuo-nimiseltä pysäkiltä on vain muutama askel ovellemme. Kaikki Helsingin Manneheimintietä pohjoiseen kulkevat bussit pysähtyvät parin sadan metrin kävelymatkan päässä ja peruukkiliikkeemme edessä on hyvin pysäköintitilaa omalla autolla tulijoille. Alueella on maksuton kiekkopysäköinti.

Top