Etusivu / Uncategorized / Olemme yksi Suomen kokeneimmista peruukkialan yrityksistä

Olemme yksi Suomen kokeneimmista peruukkialan yrityksistä

Suomikallio yksi Suomen kokeneimmista peruukkialan yrityksistäSuomikallion peruukkipalvelu on alansa osaavin ja aina ajanmukainen alan asiantuntijaliike, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1966. Suomikallion maahantuomia peruukkialan huippumerkkejä ovat  Henry Margu ja Envy Wigs -peruukit. Osaamisemme takana on vahva omistautuminen  ja ammattitaito. Vahvan ja ainutlaatuisen lisän tuohon osaamiseen tuo peruukkimestari Pekka Helynen, joka on asettanut ammattitaitonsa Suomikallion asiakkaiden käyttöön. Pekka Helysen käsialaa on  myös Suomikallio Uniikki mittatilausperuukki- ja hiuslisäkesarja.

Peruukkipalvelussamme voit maksaa peruukkisi myös maksusitoumuksella, sekä useiden sairaanhoitopiirien palvelusetelillä.

Tietoa yrityksestä »

Top