Etusivu / Peruukit ja Mittatilausperuukit / Pitkät hiusmallit / Uniikki Safiiri -mittatilausperuukki

Uniikki Safiiri -mittatilausperuukki

Mittatilausperuukki Safiiri on huippulaadukas, ilmava ja tyylikäs kampaus. Nyt myös valikoiduilta Uniikki-mittatilausasiantuntijoilta ympäri maan. Kysy lähin asiantuntijasi numerosta 09 694 3200 tai sähköpostilla info@suomikallio.fi.

Upeasti istuva pohja, jonka otsalla ja niskassa silikoniosat, jotka ottavat ihoon kiinni. Peruukki pysyy näin turvallisesti päässä eikä kiinnitysteippejä useinkaan tarvita. Korvan takana istuva elastinen nauha – myös tylliosissa luiston estävä päällystys. Tämä Uniikki-mittatilausperuukki on käsinsolmittu eurooppalaisesta hiuksesta.

Vaihtoehtoinasi vakiomallin 18 kaunista värisävyä ja saatavilla kahtena eri mittana noin 30 – 35 cm ja noin 35 – 45 cm. Vakiomallisen Uniikin toimitusaika on noin 2 viikkoa.

Uniikki Safiiri on saatavissa myös omiin mittoihisi henkilökohtaisesti valmistettuna mittatilausperuukkina. Mittatilaus-Uniikkiin voit vapaasti valita hiuksen pituuden, värin ja kampauksen lisäksi mm. hiusten tiheyden, kasvusuunnan, sekä kiharuuden. Valittavanasi on eurooppalainen tai aasialainen hius tai keinokuitu.

Tilaa tai pyydä lisätietoja asiakaspalvelustamme!

Saatavilla olevat värit:

Uniikki Safiiri -mittatilausperuukki
Top