Etusivu / Peruukit ja Mittatilausperuukit / Pitkät hiusmallit / Uniikki Topaasi -mittatilausperuukki

Uniikki Topaasi -mittatilausperuukki

Huippulaadukas, ilmava ja tyylikäs kampaus, jonka otsalla on huomaamaton häivytysreuna. Kysy lähin Uniikki-asiantuntijasi numerosta 09 694 3200 tai sähköpostilla info@suomikallio.fi.

Upeasti istuva pohja, jonka muodostavat ohut ja joustava ihojäljitelmä ja Monofilament. Peruukki pysyy näin turvallisesti päässä eikä kiinnitysteippejä useinkaan tarvita – toki niitä voit halutessasi käyttää. Uniikki Topaasi on 100 % käsinsolmittu käsitellystä indo-hiuksesta. Topaasin pohjarakenne on erityisesti suunniteltu hiuksettomalle tai lähes hiuksettomalle käyttäjälle.

Vaihtoehtoinasi vakiomallin 20 kaunista värisävyä. Topaasin hiuksen pituus on noin 25 cm. Vakiomallisen Topaasin toimitusaika on noin 2 viikkoa.

Uniikki Topaasi on saatavissa myös omiin mittoihisi henkilökohtaisesti valmistettuna. Mittatilaus-Uniikin toimitusaika on 10 – 12 viikkoa. Uniikki-mittatilausperuukkiin voit valita hiuksen pituuden, värin ja kampauksen lisäksi mm. hiusten tiheyden, kasvusuunnan, sekä kiharuuden.Valittavanasi on eurooppalainen tai aasialainen hius tai keinokuitu.

Tilaa tai pyydä lisätietoja asiakaspalvelustamme!

Saatavilla olevat värit:

Uniikki Topaasi -mittatilausperuukki
Top